TRABZON / AKÇAABAT - Akpınar Ortaokulu

Akpınar Ortaokulu

Adres
AKPINAR MAH. AKPINAR FATİH KÜME EVLERİ AKPINAR ORTAOKULU BLOK NO 3 AKÇAABAT / TRABZON
Vizyon
Tüm paydaşlarının birlik ve dayanışma içinde olduğu, her geçen gün daha iyiye ve daha güzele ulaşmaya çalışan bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendilerine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek birikim ve davranışlar kazandırmaktır. Bunun için öğrencilerimize; Bilgiyi edinme yollarını, tüm teknolojik imkanlardan nasıl yararlanacaklarını ve nasıl kullanacaklarını göstermek, demokratik bir yönetim anlayışıyla hareket ederek öğrencilerin yönetime katılımını sağlamak, kendilerine değer verildiğini hissettirmek Paylaşmayı, uzlaşmayı, bilgi edinmeyi, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve karşılıklı etkileşmeyi öğretmek temel şiarımızdır.
Merkezi Kalorifer (fuel oil)
ÖZEL SERVİS
61 S 3333 AYDIN GÜMÜŞ 0 543 474 61 61
Akpınar Beldesi Akçaabat/TRABZON
İlden 30 km, ilçeden 22 km uzaklıktadır.