TRABZON / AKÇAABAT - Akpınar Ortaokulu

Ock

Okulumuzda Değerler eğitimi kulübü olarak değerler agacimizi hazirladik. Değerlerimizle agacimizi süsleyerek değerlerimize sahip çıkmayı hedefliyoruz. Her hafta bir degerimizi öne çıkararak bu değeri en güzel ifade eden söz veya afişi hem agacimizaasıyoruz hem de okul gruplarimizda paylaşıyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürkün 75. ölüm yıl dönümünde okulumuzda anma töreni yapıldı. Törende, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Atamızın hayatı ve sözleri paylaşıldı, şiirler okundu.

Kas

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı kutlamaları okulumuzda coşkuyla kutlandı. Kutlamalara öğrenci,  öğretmen ve çevredan gelen velilerimiz katıldılar.

Ekm

Akçaabat Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Usta okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle yaptığı toplantıda; okul sorunları, eğitime dair poblem, çözüm önerisi ve dilekleri dinledi. Pozitif ve hümanist tavırlı bir yaklaşımla eğitime dair, katılımcı, paylaşımcı, dinleyici, çözüm odaklı, motive edici, yapıcı eleştirel davranışlar sergileyerek kurumumuzda pozitif bir sinerji oluşturdu. Kendisine teşekkür ediyor ve gene okulumuza bekliyoruz.

May

İlçemizde düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Sercan Değermenci birinci, Çiğdem Çoban 3. olmuştur.

Okulumuz öğrencileri Kanuni evini ziyarette bulundular.